Workshop innerlijke criticus

Eerstvolgende data opties:

-vrijdag 26 feb en 5 mrt van 10.00 – 11.30 uur-

-zaterdag 13 mrt en 20 mrt van 09.30 – 11.00 uur-

* Mocht je niet kunnen op bovenstaande data, vraag dan naar de andere mogelijkheden via het contactformulier

 Last van je Innerlijke Criticus?Last van "een druk hoofd"?wie zit er aan jouw stuur?

GEWOON GELUKKIG MET JEZELF. 

Dat wil iedereen. Maar wat houdt jou nou af van dat geluk? Dat kunnen veel dingen zijn, maar het zijn hoofdzakelijk je gedachten. Veel gedachten worden veroorzaakt door de Innerlijke Criticus

Dat stemmetje in je hoofd dat voortdurend commentaar levert op wat je doet. En op wat je níet doet. En op hóe je iets doet. Het stemmetje dat je vertelt dat het nooit goed genoeg is. Het stemmetje dat zegt dat je nog harder je best moet doen, omdat je anders niet mee telt. Dat stemmetje dat denkt te weten wat anderen van jou vinden. Dat stemmetje dat altijd wel iets negatiefs weet te bedenken. Dat stemmetje dat zorgt voor een hoop twijfel en onrust in je hoofd. Dat stemmetje is je INNERLIJKE CRITICUS.

Wil jij meer zicht en grip op je innerlijke criticus en handvatten krijgen hoe je kunt omgaan met je innerlijke criticus?

Meld je dan aan voor de tweedelige online workshop . Je krijgt 2 online sessies van anderhalf uur in een klein groepje. Door praktische oefeningen en handvatten krijg je zicht en grip op je innerlijke criticus.

Wat eerdere deelnemers zeggen over de workshop:

“De workshop heeft mij laten zien wat ik, onbewust, tegen mezelf zei als ik in de stress schoot. Marieke haar vriendelijke, doortastende manier van coachen heeft mij geholpen om dit bewust te maken en daarmee heb ik meer (emotionele) vrijheid gekregen.”

“Ik ervaarde direct zoveel meer rust in mijn hoofd. Bijzonder hoe dat werkt.”

“Ik ben heel blij dat ik nu beter mijn gedachtes kan “afpellen”. En nu ook weet dat ik kan kiezen om bepaalde gedachtes niet te geloven.”

Praktisch:

Investering: EUR 65 (incl BTW)

Locatie: voorlopig online, via ZOOM (hier heb je geen app voor nodig)

Extra: Je kunt ervoor kiezen om na de tweede sessie een persoonlijke één op één sessie bij mij te boeken voor EUR 80 (incl BTW).

Je kunt je aanmelden via https://hartsbewustzijn.nl/contact/. Zet in de toelichting voor welke van de data opties je kiest.