Leer HSP inzetten en omarmen als kracht

In dit gratis E-Book geef ik je waardevolle informatie over HSP. 20% van alle mensen, mannen en vrouwen, is hoogsensitief. Dus het kan geen kwaad om er wat meer van te weten. In de eerste plaats voor jezelf. Maar ook als je partner of één van je kinderen of iemand anders uit je directe omgeving HSP is, is het fijn om er wat meer vanaf te weten. 

HSP is niks zweverigs of vaags. Het betekent gewoon dat je een extra gevoelig zenuwstelsel hebt, en daardoor meer en heftigere prikkels ontvangt. Persoonlijk ben ik van mening dat veel kinderen onterecht het ADHD stempel opgeplakt krijgen, terwijl ze eigenlijk HSP zijn en overprikkeld. De uitingsvorm in gedrag lijkt op elkaar, namelijk druk gedrag, moeilijk kunnen concentreren, niet lekker in je vel zitten, overtrokken reageren op dingen. Maar de oorzaak is anders en daarmee de oplossing ook. 

Fijne oefening in E-book, ook voor niet HSP-ers

In het E-book, vertel ik wat HSP is en wat veelvoorkomende kwaliteiten en valkuilen zijn van HSP. Bovendien staat er een hele fijne oefening in die je thuis kunt doen. Klik op het plaatje hiernaast om het E-Book aan te vragen.